Turnauksen 2017 otteluohjelmat

Kesän 2017 turnauksen otteluohjelmat, lohkojaot sekä turnaussäännöt, josta selviää säännöt, jossa mm. sijoitusten määräytyminen tasapisteissä sekä jatkoon menijöiden määräytyminen päivitetään tänne kesällä, kun kaikki osallistuvat joukkueet ovat lopullisesti selvillä.
Jokainen joukkue pelaan turnauksessa vähintään neljä ottelua, joista kaksi perjantaina ja kaksi (tai enemmän) lauantaina.

TÄSTÄ TULOSPALVELUUN!

REINOT JA AINOT OTTELUOHJELMAT (päivitetty 17.7.2017 klo 14.20), Viides versio -  pienet muutokset mahdollisia. Viimeisin muutos sekasarja Z ja Ainojen lohkojen Q ja R jatkopelit sekä muutamia pieniä alkamisaika- ja kenttämuutoksia. :)

LOHKOT (päivitetty korjattuna 17.7.)

LASTEN TURNAUKSEN OTTELUOHJELMAT (muokattu 6.7.2017 klo 21.10)

TULOSPALVELU

Tänä kesänä käytämme jälleen nettipohjaista loistavaa tulospalvelua (KIIITOS SportOnline!) ja se on varsin helppo- ja selkeäkäyttöinen katsoa omia tai muiden lohkotilanteita, aikatauluja ja ottelutuloksia. Ohjelma toimii netin kautta ja sitä voi katsella vaikka omalta koneelta tai mobiililaitteelta. 

HUOM!!

Joukkueiden esittämät alkamisaikatoiveet kysellään alkukesästä ja pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Lohkojaot ovat muotoutuneeet hyvin pitkälti näiden toiveiden mukaan. Ne joukkueet, jotka eivät toiveita ilmoita, sijoitetaan perjantain iltaan aloittamaan turnauksensa.
Järjestäjien toiveena on taas, että mahdollisimman moni joukkue pystyy aloittamaan pelit perjantaina mahdollisimman aikaisin. Turnaus käynnistyy klo perjantaina klo 12.00.

Lauantai on aina haastava päivä ja odottelua pelien välillä syntyy vääjäämättä... Mutta yleensähän siellä on hyvin viihdytty, kun joukkueita ja yleisöä on kenttä ja kentän reunat täynnä!

Järjestäjät toivovat jälleen joukkueilta hyvää, rehtiä urheiluhenkeä niin vastustajia, tuomareita kuin yleisöäkin kohtaan. Ja kun esim. Reiskojan harrastesarjassa pelaa myös sekajoukkueita, joisssa mukana naisihmisiä, niin jokainen gentlemannihan huomioi sen myös otteisssaan. :)  Tehdään taas yhdessä hieno tapahtuma!

 

Aurinkoista turnaukseen valmistautumista!