Turnauksen 2018 otteluohjelmat

Kesän 2018 turnauksen otteluohjelmat, lohkojaot sekä turnaussäännöt, josta selviää säännöt, jossa mm. sijoitusten määräytyminen tasapisteissä sekä jatkoon menijöiden määräytyminen päivitetään tänne heti kun valmiina.
Jokainen joukkue pelaan turnauksessa vähintään neljä ottelua, joista kaksi perjantaina ja kaksi (tai enemmän) lauantaina.

Joukkueet, joille ei alkulohkoissa tule kuin kolme ottelua, pelaavat sijoitus- tai jatko-otteluita lohkosijoituken mukaan. Eli älkää ihmetelkö, jos joukkuettanne ei lauantaina näy kuin yhden kerran ohjelmassa. Vähintään yksi peli tulee alkolohkosijoituksen selvittyä.

Nämä eivät välttämättä ole aivan lopulliset ohjelmat ja pienet muutokset mahdollisia. Varmistakaa vielä ennen turnauksen alkua viimeisistä versioista otteluidenne alkamisajat. Mitään isoja muutoksia ei tule tai jos tulee niin niistä infotaan joukkueita keitä se koskee.

Ja sorry joukkueille, jotka la aamuna käynnistävät päivää...

 

TÄSTÄ TULOSPALVELULINKKIIN
Menemällä omaan sarjaan ja sieltä oma lohkot -> klikkaa omaa joukkuetta ja näkyviin tulee joukkueen pelit.


LOHKOT (päivitetty 16.7.) MUUTOKSIA REINOJEN KILPASARJASSA!

TÄSSÄ OTTELUOHJELMAT (päivitetty 18.7. klo 13:00) HUOM! Katsokaa vielä viimeisimmät aikataulut!

Reinot kilpa
Reinot harraste
Ainot
Ainot hupi
Sekasarja

 

TULOSPALVELU

Tänä kesänä käytämme jälleen nettipohjaista loistavaa tulospalvelua (KIITOS Gameresultsonline) ja se on varsin helppo- ja selkeäkäyttöinen katsoa omia tai muiden lohkotilanteita, aikatauluja ja ottelutuloksia. Ohjelma toimii netin kautta ja sitä voi katsella vaikka omalta koneelta tai mobiililaitteelta. 

HUOM!!

Joukkueiden esittämät alkamisaikatoiveet pyrittiin huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Lohkojaot ovat muotoutuneeet hyvin pitkälti näiden toiveiden mukaan.

Lauantai on aina haastava päivä ja valitettvasti pitkiäkin odotteluja pelien välillä syntyy vääjäämättä... Mutta yleensähän siellä on hyvin viihdytty, kun joukkueita ja yleisöä on kenttä ja kentän reunat täynnä!

Järjestäjät toivovat jälleen joukkueilta hyvää, rehtiä urheiluhenkeä niin vastustajia, tuomareita kuin yleisöäkin kohtaan. Ja kun esim. Reiskojan harrastesarjassa pelaa myös sekajoukkueita, joisssa mukana naisihmisiä, niin jokainen gentlemannihan huomioi sen myös otteisssaan. :)  Tehdään taas yhdessä hieno tapahtuma!

 

Aurinkoista turnaukseen valmistautumista!