INFOA JOUKKUEILLE!

Tälle sivulle laitetaan hyödyllistä ja ehkä osittain hyödytöntäkin infoa joukkueille.

Pelaajat

Muistutamme taas, että pelata voi vain yhdessä joukkueessa. Eli jos joukkue tippuu, niin siirtyminen johonkin toiseen joukkueeseen jatkamaan turnausta ei ole mahdollista.
Alaikärajaa pelaajille ei ole, vapaata harkintaa ja tervettä järkeä käyttäen.

Joukkueessa voi olla aikaisemmasta poiketen pelaajia enemmän kuin 10, mutta peliä kohti max. 10. Myös palkintoja järjestäjät ojentavat vain kymmenelle. Suositus pelaajamääräksi on kuitenkin tuo 10.

Pelikenkiä

Edullisia kakkoslaadun pelikenkiä tulee joukkueille ennakkomyyntiin ja myös kisa-alueelle tapahtuman aikana. Kenkiä myy Vesannon Tavara-aitta, puh. 0400-877127

Infopiste

Alueelle tulee taas järjestäjien ja Vesannon kunnan infopiste, josta voi ostaa vaikkapa suosittuja MM-Reiska tuubihuiveja tai rannekkeita illan bileisiin. Myös opastusta ja ohjausta esim. saunatiloista, uimarannasta, apteekista, kaupoista, jne. saa sieltä.

Alueella on ylimääräisiä vesi- ja jääpisteitä, joita joukkueet voivat hyödyntää.

Asuntoautot ja -vaunut

Niille löytyy paikkoja kentän läheisyydestä kunnantoimiston paikoitualueelta (200-300 m kentälle) sekä koulukeskuksen/liikuntahallin pihasta (400 m kentälle). Pelien käydessä myös liikuntahallin suihkut ja saunat käytössä.

Alueen palvelut, ruokailut

Kenttäalueelta löytyy ruoka- ja kahviopalveluja sekä A-oikeuksilla oleva iso ravintolateltta. Teltan edessä terassialue, josta hyvä seurata pelejä ja nauttia kisafiiliksestä.
Lisäksi ruokaa ja juomaa saatavana kävelymatkan päästä, Vesannon keskustasta lounaskahvila Violasta, Vesannon Grillikioskilta sekä Rock Bar Wankkurista.

Alueella tarjolla myös juomavesipisteitä, useista WC-tiloja, jatkuvasti päivystävä ensiapu, kisatuotteiden myynti.
Sauna- ja suihkutilat löytyvät noin 400 m päästä pelikentiltä Vesannon liikuntahallilta. Omat saunat miehille ja naisille. 

Leiriytyminen

Kentän ympärille on mahdollista pystytellä omia leirejä ja telttoja. Sen sijaan autojen tuonti kenttäalueelle, esim. bileteltan taakse, EI ole sallittua tänä kesänä. Tämä ohjeistus on tullut järjestäjille ja tästä täytyy pitää kiinni.

Kentän alueella leiriytyneiltä edellytetään iltabileiden päätyttyä eli klo 02.30 jälkeen säädyllistä hiljaisuutta, että lähiasukkaat voivat nukkua loppuyön rauhassa. Tämä on ehtona ja edellytyksenä, että tulevaisuudessakin saamme kentälle leiriytyä. Kiitos!

Asuntoautoilla ja -vaunuilla voi majoittua liikuntahallin ympäristöön sähköllisille paikoille veloituksetta.

Alkoholi

Tapahtuma-alueella on rajattu anniskelualue, joissa kurkkua voi kostuttaa ravintolateltan maukkailla antimilla. Omien juomien (näkyvä) nauttiminen tapahtuma-alueella on ”kielletty”. Järjestyksenvalvojat tulevat puuttumaan räikeisiin rikkeisiin tämän osalta. Mutta hyvin meni ainakin viime kesänä, kiitos teidän.

 

Iltabileet, K-18

Tapahtuma-alueelle nousee edellisten vuosien tapaan iso ravintola-/bileteltta, jossa tarjolla sekä pe että la iltoina K-18 Reiska-bileet. A-oikeudet.

Toivottavasti mahdollisimman moni joukkue pääsee mukaan, sillä jälkipelit ja fiilis teltassa on yöntunteina noussut aikamoisiin sfääreihin!! Ja jospa lavalle taas saadaan lauantaina myös tuoreet maailmanmestarit!