INFOA JOUKKUEILLE 2022!

Tälle sivulle laitetaan hyödyllistä ja ehkä osittain hyödytöntäkin infoa joukkueille.

Lohkojaot sekä otteluohjelmat löytyvät "TULOSPALVELU" -linkin takaa

Pelaajat

Muistutamme taas, että pelata voi vain yhdessä joukkueessa. Eli jos joukkue tippuu, niin siirtyminen johonkin toiseen joukkueeseen jatkamaan turnausta ei ole mahdollista.
Alaikärajaa pelaajille ei ole, vapaata harkintaa ja tervettä järkeä käyttäen.

Joukkueessa voi olla aikaisemmasta poiketen pelaajia enemmän kuin 10. Myös palkintoja järjestäjät ojentavat vain kymmenelle. Suositus pelaajamääräksi on kuitenkin tuo 10.

Vakuutukset

Tapahtuman järjestäjät eivät vakuuta ottelutapahtumissa pelaajia mahdollisten tapaturmien varalta, vaan jokaisen tulee itse hoitaa omat vapaa-ajan tapaturmavakuutukset kuntoon.

Tapahtuman järjestäjällä on sen sijaan vastuuvakuutus sekä ryhmätapaturmavakuutus talkootyöntekijöiden osalta.

Ensiapu

Alueella on jatkuva ensiapu päivystys mahdollisten tapaturmien varalle

Pelikenkiä

Pelikenkiä (kakkos-ja kolmoslaatua) tulee kisa-alueelle myyntiin.
Ennakkoon voi kysellä ja varailla: 
Mauno Huttunenpuh. 0400-509 748
email: mauno.huttunen@pp1.inet.fi  

Infopiste

Alueelle tulee taas järjestäjien ja Vesannon kunnan infopiste, josta voi ostaa vaikkapa rannekkeita illan bileisiin. Myös opastusta ja ohjausta esim. saunatiloista, uimarannasta, apteekista, kaupoista, jne. saa sieltä.
Myös kisapaidat ja tuubihuivit myynnissä infossa!

Alueella on ylimääräisiä vesi- ja jääpisteitä, joita joukkueet voivat hyödyntää.

Asuntoautot ja -vaunut

Niille löytyy paikkoja kentän läheisyydestä liikuntahallin / koulukeskuksen parkkialueelta n. 400 m päässä kentiltä
Pelien käydessä myös liikuntahallin suihkut ja saunat käytössä.

Asuntovaunualue, sauna- ja pesutilat, uimaranta kartalla
TÄSTÄ ALUEKARTTA (PDF)

Alueen palvelut, ruokailut

Kenttäalueelta löytyy ruoka- ja kahviopalveluja sekä A-oikeuksilla oleva iso ravintolateltta. Teltan edessä terassialue, josta hyvä seurata pelejä ja nauttia kisafiiliksestä.
Lisäksi ruokaa ja juomaa saatavana kävelymatkan päästä, Vesannon keskustasta lounaskahvila Tuvasta sekä Vesannon Grillikioskilta

Alueella tarjolla myös juomavesipisteitä, useista WC-tiloja, jatkuvasti päivystävä ensiapu.
Sauna- ja suihkutilat löytyvät noin 400 m päästä pelikentiltä Vesannon liikuntahallilta. Omat saunat miehille ja naisille. 

Leiriytyminen

Kentän ympärille on mahdollista pystytellä omia leirejä ja telttoja. Sen sijaan autojen tuonti kenttäalueelle, esim. bileteltan taakse, EI ole sallittua. Tämä ohjeistus on tullut järjestäjille ja tästä täytyy pitää kiinni.

Kentän alueella leiriytyneiltä edellytetään iltabileiden päätyttyä eli klo 02.30 jälkeen säädyllistä hiljaisuutta, että lähiasukkaat voivat nukkua loppuyön rauhassa. Tämä on ehtona ja edellytyksenä, että tulevaisuudessakin saamme kentälle leiriytyä. Kiitos!

Alkoholi

Tapahtuma-alueella on rajattu anniskelualue, joissa kurkkua voi kostuttaa ravintolateltan maukkailla antimilla. Omien juomien nauttiminen tapahtuma-alueella on kielletty. Järjestyksenvalvojat tulevat puuttumaan rikkeisiin tämän osalta. 

Iltabileet, K-18

Tapahtuma-alueelle nousee edellisten vuosien tapaan iso ravintola-/bileteltta, jossa tarjolla sekä pe että la iltoina K-18 Reiska-bileet live-esiintyjineen.

Toivottavasti mahdollisimman moni joukkue pääsee mukaan, sillä jälkipelit ja fiilis teltassa on yöntunteina noussut aikamoisiin sfääreihin!!