Kohti kesää 2023!

17.01.2023 12:38

Kohti kesää - MM-Reiskat 20.-22.7.2023! ⚽️

Tammikuun puolessa välissä viikolla kokoontuu laajennettu tapahtuman suunnitteluryhmä kääntämään katseita tulevan kesän tapahtumaan. Viime kesänä tehdyn, niin pelaajille, yleisölle kuin talkoolaisillekin suunnatun kyselyn anti käydään läpi ja sieltä löytyykin hyviä vinkkejä kehittämiseen.

Palautehan oli pääsääntöisesti ja suurimmaksi osaksi positiivista, mutta meitä järjestäjiä ennen kaikkea kiinnostaa se kritiikki ja korjausehdotukset, jotta tapahtumasta saadaan teille entistä viihdyttävämpi ja mieluisampi niin pelaajille, yleisölle kuin talkoolaisillekin.
Osa asioista on helposti korjattavissa, osa hieman haasteellisempia. Mutta tarkoitus on pyrkiä hieman uudistamaan kokonaisuutta ensi kesäksi.

Toiveista päällimmäisenä kehityskohteina nousivat ehkä esiin monipuolisempi ruokatarjonta, tuomaritoiminta, tasapuolisempi joukkueiden huomioiminen, lisää oheispalveluja alueelle, talkoolaisten ohjeistus ja huolenpito, wc alueiden järjestelyt (sade vielä pahensi viime kesänä), asuntovaunuilijoiden wc- ja peseytymispalavelut, pelaajien kielenkäyttö, esiintyjät aina herättävät paljon kommentteja kumpaankin suuntaan - osalle oli todella mieluisia, osalle ei… jne.
Iso KIITOS kaikille palautetta antaneille. Ja toki myös teille muuten tapahtumassa mukana olleille!

Mikäli sinulla on vielä hyviä ideoita, niin laita ihmeessä meille viestiä ja toiveita spostiin: info.mmreiska@gmail.com

Lupaamme muutoksia kesälle 2023!
Sää tuskin ainakaan edellistä kertaa kurjempi voi olla, joten aurinkoisella fiiliksellä mennään 2023! ☀️

Niin ja ilmoittautumiset avautuvat tänne nettisivuillamme maaliskuussa. Eli nyt joukkueita kasaamaan!

 

Kuvassa voi olla 4 henkilöä, seisovat ihmiset, urheilijaa ja ulkoilu