Otteluohjelmat julkaistu!

08.07.2024 13:45

Kesän turnauksen otteluohjelmat ovat nyt valmiina ja julkaistu!

Jokaisella joukkueella on vähintään neljä ottelua ja suurimmalla osalla pudotuspelien myötä vähintään viisi.
Pudotuspelien aikautaulut päivittyvät lohkosijoitusten mukaan.

Perjantain aloitusajoissa on pyritty huomioimaan joukkueiden aloitusaikatoiveet, mutta ihan kaikkien kohdalla ei valitettavasti ollut mahdollista ihan juuri toivottuun aikaan aloitusta ajoitaa, koska suurin osa toiveista osui iltaan. Toivotaan, että kaikki kuitenkin pääsevät aloittamaan pelit ohjelmassa merkittyyn aikaan. Jos jollain ylivoimaisen hankalaa aloittaa ohjelmaan merkittyyn aikaan, niin mikäli molemmille joukkueille sopii, niin illan viimeiseen fleetiin klo 20.30 on mahdollista siirtää joku peli.
Lauantaina tulee aina vääjäämättä pitkiäkin taukoja pelien väliin, mutta alueella kyllä viihtyy ja palvelu pelaa.

REINOT KILPA
Pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa, jonka jälkeen pudotuspelit siten, että lohkovoittajat kohtaavat toisen lohkon nelosen ja lohkokakkoset toisen lohkon kolmosen. Otteluparien voittajat aina jatkavat ja häviäjillä turnaus päättyy.

REINOT HARRASTE
Pelataan viidessä viiden joukkueen lohkossa. Jatkoon 16 joukkoon menee jokaisen lohkon kolme parasta ja lisäksi paras lohkonelonen. Otteluparien voittajat aina jatkavat ja häviäjillä turnaus päättyy.

AINOT
Pelataan kahdessa viiden joukkueen lohkossa. Pudotuspeleihin etenee neljä parasta joukketta siten, että lohkoykköset kohtaavat toisen lohkon neloset ja lohkokakkoset kohtaavat toisen lohkon lohkokolmoset. Otteluparien voittajat aina jatkavat ja häviäjillä turnaus päättyy.

SEKASARJA
Pelataan kolmessa viiden joukkueen lohkossa  (J, L, M) ja yhdessä neljän joukkuee lohkossa (K). Jokaisesta lohkosta menee pudotuspeleihin 16 joukkoon neljä parasta joukkuetta. Otteluparien voittajat aina jatkavat ja häviäjillä turnaus päättyy.

Kentät päivitetään ohjelmaan ennen turnauksen alkua.
Klikkamalla joukkueen nimeä, saat näkyviin vain sen joukkueen ottelut kellonaikoineen.
Pidättehän huolta, että joukkueenne on valmiina aloittamaan ottelut ohjelmaan merkittyn aikaan.
Pienet muutokset aina mahdollisia, joten varmistakaa vielä aloitusajat ennen turnauksen alkua.

TULOSPALVELU JA OTTELUOHJELMAT