VIRALLISET MM-KISABILEET!

MM-Reiskojen virallisten kisabileiden esiintyjät julkaistaan nyt!
Tapahtuman toteutumisen myöhäinen varmistuminen toi haasteita esiintyjien saatavuuteen, mutta ihan kelpo kattaus kasaantui kuitenkin.

Osallistumalla tuet ja myötävaikutat tapahtuman jatkoon. Kiitos.

ILTABILEIDEN MAINOS AVAUTUU TÄSTÄ

Perjantai 19.7.2024

ILLANSUU

Kuopion Viinijuhlilla 2024 lähes joka ilta esiintyvä houseband. "Illansuu tuo lavalle artistitason karismaa ja ainutlaatuisen show’n, joka saa tanssilattian tulikuumaksi ja paatuneimmankin rokkipoliisin lantion keinumaan!

Kokenut ja energinen Illansuu on villinnyt jopa tuhatpäisiä yleisöjä ympäri Suomen ja saanut kiitosta mukaansatempaavasta lavaesiintymisestä ja tulisista ohjelmistovalinnoista."

Monipuolinen ohjelmisto kattaa musiikkia laidasta laitaan aina pop-/rock-klassikoista nykypäivän hitteihin, mutta pääpaino on laadukkaasti toteutetuissa ja sovitetuissa bilebiiseissä. Keikkoja on takana jo useita satoja ja vauhti sen kuin kiihtyy!

Tätä bileshow’ta et halua missata!

https://youtu.be/KDvYKnlvrPM

NELJÄ RUUSUA

Kotimaisen popmusiikin kestosuosikki Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu bändi, joka on julkaissut 16 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta. Streameja kappaleille on kertynyt suoratoistopalveluissa yli 30 miljoonaa.

Ruusuilla on ollut uransa aikana huikeat 27 top20-radiohittiä, joihin kuuluvat mm. klassikot ”Juppihippipunkkari”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran” sekä tuoreemmat kappaleet kuten ”Viimeinen valssi”, ”Surutulitus”, ”Sininen sunnuntai”, ”Mustia ruusuja” ja ”Älä luovuta (Noli cedere).

Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan; Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso), Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

https://www.youtube.com/watch?v=sULPt2XD-Bw

Lauantai 20.7.2024

ASTON KALMARI

Ei saatu Klamydiaa buukattua, niin otettiin tämä mukaansatempaavasta live-energiastaan ja koskettavista suomenkielisistä lyriikoistaan tunnettu vahvassa nosteessa oleva rock-yhtye Lappeenrannasta.

https://youtu.be/xdCiQZdEWpk

OSMO´S COSMOS

Osmo's Cosmos on yhtye, joka soittaa glam rock-hengessä pääosin 1970-, 1980- ja 1990-luvun ulkomaisia ja kotimaisia hittejä.
Laulaja amerikan-suomalainen Richard ”Tipe” Johnson on toiminut solistina mm. yhtyeissä Gringos Locos, Leningrad Cowboys sekä Apocalyptican kiertuesolistina

Yhtyeellä on keikoilla mukanaan myös videonäytöt, joilta tulee vierailevia artisteja ja videoanimaatioita livemusiikkiin tahdistettuna → Osmo’s Cosmos Lideo Show.
On kuultavaa ja myös nähtävää!

https://youtu.be/5JvwMvFyI_c